5 Eylül 2010 Pazar

Vazgeç Ahmak.!!

"Karmaşık anlamsızlıklar ardışık yanılmalar
Sürekli uykuya yumulmalar hayatın içinden bu yansımalar
Büyük bir göç var ordan oraya kalbimden uzağa"

Aslında dün gece yazmayı düşünüyodum.Açtım yine bu sayfayı önce,iki kelime yazdım,sonra sildim.Vazgeçtim sonra.Kapattım sayfayı,açık olan bütün pencereleri kapadım sonra, en son olarak bilgisayarı kapattım ve uyudum.
Uyumak ..
Şu hayatta zevkle yaptığım tek şey belki.Öyle rutin bir uyku değil bu,gereksinim gibi değil yani.Hani şöyle kaçış gibi bir şey uyumak.Hayattan,gerçeklerden,insanlardan kaçış gibi hani.24 saatin büyük bir bölümünde uyumak.İstediğin olmadıysa uyumak,sınavın kötü geçtiyse uyumak,içinde söylenmemiş cümlelerin varsa uyumak.
Yarı ölüm gibi bir şey.Hani böyle hayattan tamamen bağlarını koparıyosun ya.Uyandığın zaman saatler sonra, belki bi umut bir şeyler değişmiştir diyorsun.Ama her şey aynı olduğundaki o acıyı hiç bilmiyosun.
Tek bir cümleyle bütün acılarmı dindirebilir misin..?
Saçmalama,bu yalnızca kitaplarda olur.
Neyse.

Kayıda gittim çarşamba günü.İyiydi ortam.Ama ben sorunlu olduğumdan orada baya yalnızlık,sıkıntı çekeceğim gibi.Hoş istediğim bu değil miydi?
Evet ama yabancı kalabalıklarda,yalnızlık ağırlaşır her zaman.
Uzun bir süre yalnızlıkta mola vereceğim gibi.Hoş arkadaşlarımla ,kardeşciklerimle her daim iletişim halinde olacağımdan no problem işte.(:
Ne yazıcaktım,ne yazdım bilmiyorum ama . Böyle bişeyler işte.
Özleyeceğim çoğu şeyi.Mutsuz olacağım belki.Ama gerçek mutsuzluk.Hayal dünyamda böyle değildi oysa.Yani bu yaşlarda bunlar değildi hayalimdeki.Ama nasip kısmet meselesi.
Şurda otuzuma ne kaldı de mi blog.?:D


"Hayal dünyamda mutluydum burası boğdu ruhumu geri götürün beni!"

2 yorum:

Melek dedi ki...

son bi sigara gibi rap bana sevgim..gözlerimin hali yok kapakları endişe golu yüreğim niye gittin??..:))

Melek dedi ki...

ben sadece şarkının devamını yazmak istedim xd xd